Genç Bilişimciler Topluluğu 8. Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi'nde

01 Mart 2024 Cuma

Üniversitemiz Genç Bilişimciler Topluluğu, Dokuz Eylül Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu tarafından 2-3 Mart 2024 tarihlerinde organize edilen 8. Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi'ne katılım sağlamıştır. Bilişim sektöründen birçok değerli konuşmacının yer aldığı Zirve, güncel teknolojik gelişmeler, dijital dönüşüm stratejileri ve bilişim teknolojilerinin iş dünyası üzerindeki etkileri gibi konuları ele almıştır. Etkinlikte, öğrenciler ve sektör profesyonelleri arasında bilgi alışverişi ve ağ oluşturma fırsatları sunulmuş, aynı zamanda katılımcılar, bilişim teknolojilerinin geleceğine dair önemli içgörüler kazanmışlardır. Bu zengin içeriğe sahip etkinlik, katılımcılar için hem öğretici hem de ilham verici bir deneyim olmuştur.