Arş. Gör. Sidar AĞDUK'tan "Makine Öğrenmesi Algoritmaları ile Metin Sınıflandırma: Sahte E-Postaların Tespiti" Konulu Seminer

19 Haziran 2023 Pazartesi

Tarsus Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Araştırma Görevlisi Sn. Sidar AĞDUK tarafından "Makine Öğrenmesi Algoritmaları ile Metin Sınıflandırma: Sahte E-Postaların Tespiti" başlıklı seminer düzenlenmiştir. Seminer kapsamında metin sınıflandırma ve sahte e-posta tespiti konusunda genel bir tanıtım, metin verilerinin ön işleme adımları,özellik çıkarımı yöntemleri (CountVectorizer), makine öğrenmesi algoritmaları, örnek bir uygulama ve sonuçları incelenmiştir. Seminer öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin yüz yüze veya çevrim içi katılım sağlayabileceği şekilde gerçekleştirilmiştir.