Arş. Gör. Dr. Vahtettin Cem BAYDOĞAN'dan Sosyal Ağ Analizi Etkinliği

28 Kasım 2023 Salı

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü olarak,  28 Kasım 2023 tarihinde "Sosyal Ağ Analizi" içerikli sunum,  B-301 nolu derslikte  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademik personeline yönelik yüz yüze olacak şekilde düzenlenmiştir.

Etkinliğimize Tarsus Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden Arş. Gör. Dr. Vahtettin Cem BAYDOĞAN konuşmacı olarak katılmıştır. Etkinlik kapsamında, Arş. Gör. Dr. Vahtettin Cem BAYDOĞAN, sosyal ağlarda derin öğrenme ve hibrit metasezgisel algoritmaya dayalı nefret söylemi tespit sistemleri üzerine bir sunum gerçekleştirmiştir.

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü olarak, Sn. Arş. Gör. Dr. Vahtettin Cem BAYDOĞAN Hocamıza ve değerli katılımcılara teşekkür eder ve gelecek etkinliklerde bir araya gelmeyi umarız.