TÜBİTAK 2023/2. Dönem 2209-A Araştırma Projeleri Sonuçları

22 Mart 2024 Cuma

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/2* dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencilerimizin yaptıkları başvurulardan aşağıda belirtilen proje kabul edilmiştir. Öğretim Elemanlarımıza ve öğrencilerimize göstermiş oldukları emekten dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

2209-A Programı 2023/2. dönem çağrı sonucuna ilişkin, destek hakkı kazananların toplu listesine ulaşmak için tıklayınız.

*E-BİDEB sisteminzde başvuru durumu “Başvurusu Reddedildi” olarak görülen öğrencilerimizin proje önerilerine ait değerlendirme raporları BİDEB tarafından en geç 1 ay içerisinde gönderilecektir.

BÖLÜMÜMÜZDE KABUL EDİLEN PROJE BİLGİLERİ
Proje Konusu Yürütücü Öğrenci Danışman Öğretim Elemanı
"Karar Ağacı Algoritmaları Kullanılarak Bist30 Endeksinin Gelecek Dönem Hareketlerinin Tahmin Edilmesi" Tahir CEYHAN Dr. Öğr. Üyesi Serkan NAS

ÖNCEKİ DÖNEME AİT ÖNEMLİ TARİHLER AŞAĞIDAKİ YER ALMAKTADIR.